Adresse

Kirurgiklinik

Hermodsvej 22

8230 Åbyhøj

Vis på Google Maps

Kontaktinfo

+45 70 22 35 53Telefon:
Narkose

Narkose

Klinikken arbejder sammen med Anæstesiklinikken i Speciallægernes Hus Prismet. 

Klinikken arbejder sammen med Anæstesiklinikken i Speciallægernes Hus Prismet. Hvis der er behov for helbedøvelse til en behandling, tager vi kontakt til Anæstesiklinikken. Patienten bliver kontaktet for at svare på spørgsmål om sygdomme, allergier og andre spørgsmål af betydning for narkosen. Hvis alt er i orden, aftaler vi en tid for operationen. Der kan eventuelt sendes beroligende medicin til brug før operationen.
 
Patienten skal møde op til operationen fastende, hvilket vil sige at vedkommende ikke har spist noget i mindst 6 timer og ikke har drukket andet end lidt vand. Behandlingen foregår hos os. Mens patienten er under overvågning med hensyn til puls, vejrtrækning og blodtryk, bliver hurtigvirkende sovemedicin tilført, hvorefter patienten hurtigt falder i søvn. Under behandlingen er patienten hele tiden under fuld overvågning. Der gives yderligere lokalbedøvelse for at undgå smerter, når patienten vågner.
 
Når sovemedicinen afbrydes, vågner patienten hurtigt igen, men vil føle sig lidt omtåget. Patienten køres derefter til opvågningsstuen i Anæstesiklinikken, som ligger lige over os. Her ligger man en halv times tid, indtil man er frisk igen. Der medgives smertestillende medicin samt eventuel recept på antibiotika og smertestillende medicin. Herefter kan man tage hjem. Man skal være under opsyn de første 6 timer efter narkosen.
 
Dagen efter indgrebet skal der tages kontakt til Anæstesiklinikken, som vil sørge for kontrol af velbefindende.